Archive for Aralık 2014

Yeni yıl ve yeni umutlar



Geçen kendime sordum, "2014 yılını en iyi nasıl tarif ederim?" diye ama aklıma gelen tek şey hayal kırıklıklarım oldu. Bu yüzden 2015 benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Bu yılı yarın geride bıraktığımızda onunla birlikte hayatımdan çıkardıklarımında tarihe gömüleceğini umuyorum.

Aşık olmak istiyorum mesela yeniden ama bu sefer beni gerçekten sevecek biriyle olsun, sahtekarlar hayatıma bir daha giremesin istiyorum. Mutlu geceler istiyorum, her gece dua ederken gözlerim dolmasın istiyorum.

Bilemem bir daha birini böyle ölesiye sevmek nasip olur mu. Ama yine tüm kalbimle şunuda diliyorum, beni bu yıl üzen her kimse bana çektirdiklerinin aynısı çekerler.

Dilerim yeni yıl hepimiz için hayırlı olur.

Mutlu Yıllar!
30 Aralık 2014 Salı
Saçmalayan: Gay Mühendis

Seçmek zorunda olduklarımız


Bazı seçimler sadece zorunluluktur

Hayatımda biri olsa keşke gerçek beni bilen, beni gerçekten mutlu eden. Beni, en önemlisi kendini kabullenmiş biri.

Eve sırf ona güzel yemekler yapıcam diye gitmek için saat saysam mesela, girse kapıdan sarılsa bana öpse beni her gün sektirmeden. Bilse keşke bazı şeylerin gerçekten birer "seçim" ya da "seçimler" olmadığını. Suçlamasa beni.

Sonra oturup filmler izlesek her gece, Allah'ın her gecesi sarılarak uyusak. Arada kavga etsek, sonra dayanamayıp gelse sarılsa bana, yatsa yanımda. Birbirimize sözler versek "hiç bitmeyecek" desek, buna tüm kalbimizle inansak ve birbirimizi ihanet dahil hiç bir şeyin ayıramayacağını bilsek keşke.

Benim onu sevdiğim kadar o sevse beni. Adımı kullanmasa yerine sadece "seni seviyorum" dese ne güzel olurdu!

Gece yanımda olduğunda, sabah olmasın diye dualar etsem keşke. Yatalım sonsuza kadar böyle koyun koyuna.

Keşke böyle biri olsa diyorum, hayatımda bir iz bırakıp kaçmak yerine orada sonsuza kadar kalacak olanlardan biri.



21 Aralık 2014 Pazar
Saçmalayan: Gay Mühendis

Breath Me



Help, I have done it again
I have been here many times before
Hurt myself again today
And the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up
And breathe me

Ouch I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found,
Yeah I think that I might break
I've lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up
And breathe me

Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up
And breathe me

20 Aralık 2014 Cumartesi
Saçmalayan: Gay Mühendis

Yeni Hayata Giriş



Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba,

Şu sıralar çok şey yaşadım, yine çok üzüldüğüm anlar oldu ama artık bununla başa çıkabilecek gücü kendimde hissedebiliyorum. Bol bol dua ediyorum eskisi gibi artık isyan etmiyorum.

İçim artık çok yanmıyor mesela sanki bir kaya gibi soğuk ve ruhsuzum. Öpüşürlerken gördüm onları dün mesela, içim yanmadı değil çok yandı ama ne oldu sonra? Gittim dua ettim, af diledim Tanrı'dan.

Bilmiyorum içimi huzurlandırıyor sanki artık bunu yapmak, hayatımdaki tüm kötü şeylerle böyle başa çıkabilirim gibi geliyor, inanıyorum. Anlatamıyorum arkadaşlarıma bir şeyler, onlar benden teker teker uzaklaşırken ve derdimi aylardır onlarla paylaş(a)madığımdan onlara artık değer vermediğimi düşünüyorlar. Hepsinden teker teker ağır sözler işitiyorum artık.

Ha, dua ediyorum derken beddua yok bunların içinde. Artık onları öyle kabullenmişim ki, sanki onun geçmişinde hiç ben olmamışım sadece kuruntu yapmışım gibi geliyor.

Ama unutmak istemiyorum. Gün gelir, arkadaş olarak bile olsa onu affederim diye korkuyorum.
Onun için sayfalarca yazıyorum her şeyi, sizi sıkmamak adına burada yayınlayamıyorum hepsini ama, biraz zaman geçtikten sonra bakıp kim beni nasıl üzmüş hatırlamak, o zaman nasıl acı çektiğimi hissetmek için saklıyorum onları, çünkü insan ne kadar hatırlıyormuş gibi hissetsede arada kaçırdığı detaylar en sonunda kendini haksız görmesine sebeb oluyor. Bende ilerde kendimi haksız görüp bir de vicdan muhasebesi yapmayayım diye sadece yazıyorum işte. Duyguları zaman köreltiyor, ne olursa olsun gerçekten insan ne yaşarsa yaşasın 1,5 ya da 10 yıl sonra karşısındakini affetmek için mutlaka içinde bir istek, bir sebeb buluyor.

Ben onu hazır hayatımdan çıkartmışken ve bunu çok acı bir şekilde yapmışken aynı şeyleri tekrar yaşamamak uğruna unutmak istemiyorum. Sadece onun için değil, belki karşıma yine ilerde biri çıkar ve aynı şeyleri onunda yaptığını farkettiğimde elimde en azından bir profil olmuş olur, onun üzerinden düşünürüm diye planlıyorum.

Ben sadece kendimi affettim. Kader ne gösterir bilemem ama hayatımda en çok istediğim şey benim gerçekten anlayan bir insanla tanışmak, onun ellerini her tuttuğumda dünyadaki hiç bir şeyin umrumuzda olmaması.

Kendinize iyi bakın güzel dostlar. Hepinizi çok seviyorum.

17 Aralık 2014 Çarşamba
Saçmalayan: Gay Mühendis

Olmamış gibi yapmak zor




Hayat çok garip değil mi? Kimilerinin mutluluğu, birinin mutsuzluğu oluyor.

Adaletsiz değil mi? Sizce de bir sorun yok mu burda, bir merhametsizlik yok mu?

Bu nasıl kader bu nasıl yazı diye çıkışmak istemiyorum. Allah'a inanan biriyim ama artık öyle düşüncelere sevk ediyorki beynim beni, işin içinden çıkamıyorum.

Belki de benden kurtulmak için dua etmiştir diye düşünüyorum. Onu benden çok sevdiği için onun duası kabul oldu diyorum.

Sorgulamak istemiyorum ama lanet olsun işte. 

Adaletli değil anlatabiliyor muyum!? Onun her gece mutluluktan dört köşe olup benim ağlayarak uykuya dalmam-bayılmam- Allah'ın her gecesi, aklınıza gelen her gece aynı şeyleri yaşamam adaletli değil.

Nasıl oldu da unutamadım bilmiyorum. Bunca zamana rağmen nasıl hala seni yutamadım, sindiremedim. Aylardır küstüm aynalara.

Çok zor. Her gece aklıma geldiğinde göz yaşlarımı tutamamam, ağlayarak uyumaya çalışmak ve daha beteri sabah uyandığımda seni rüyamda görmüş olmak. Sana rüyalarımdaki gibi sarılmak istiyorum. Hala deliler gibi istiyorum bunu. Seni nasıl biri olarak hayal ediyorsam, onunla yaşadığım hayatı rüyamda görüyorum ve hiç uyanmak istemiyorum.

O hayatımda göz yaşı yok. Sadece sen, ellerin ve dudakların var. Her lanet gece anılarından saklanmaya çalışıyorum. Göğsüne yattığım zamanı, "bu kalbi duyuyor musun, işte senin için çarpıyor" deyişini her şeyi, kendimden  nefret ediyorum artık adam. Senden nefret ettiğimden daha çok kendimden ediyorum.

İçimde ki hala bir şeyler yapabilirim umudunu öldürmek istiyorum.


2 Aralık 2014 Salı
Saçmalayan: Gay Mühendis

Popüler

Hakkımda

Fotoğrafım
İçine kapanık bir mühendis ve hala sevdiceğini arıyor... (Eleştiriye kısmen açık)
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Copyright © Mühendis bi gay
Tüm Hakları Anneme Aittir.